5 znamení, že se vás snaží kontaktovat váš zesnulý milovaný člověk

5 znamení, že se vás snaží kontaktovat váš zesnulý milovaný člověk

Foto: Shutterstock.com

Aktualizováno:
2 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Jít dál životem po ztrátě milované osoby se zprvu zdá jako absolutně nemožné. Není dne ani minuty, abyste na ni nemysleli, nechyběla vám a přejete si, aby se vám vrátila zpátky. Někteří pozůstalí věří, že poté, co jejich milovaný odejde, nemusí být „daleko“. Pokud máte po smrti milovaného člověka zvláštní pocity a zážitky, může to být známka toho, že se k vám snaží „přiblížit“. Otevření se jejich poselství by vám mohlo přinést klid, úlevu nebo odpovědi.

Tady je pět jasných znamení, že váš zesnulý milovaný je „blízko“ a pokouší se vás kontaktovat:

1. Sníte o nich

Jakmile milovaná osoba odejde, můžete ji i nadále vídat ve svých snech. Pokud o ní neustále sníte, může to být známka toho, že se vám snaží poslat zprávu. Věnujte pozornost svým snům, nebagatelizujte je. Mohly by obsahovat zprávu nebo odpověď na otázku, kterou jste hledali.

2. Cítíte jejich přítomnost

Cítíte přítomnost svého blízkého tak, že doslova pocítíte a všimnete si změny teploty kolem vás. Náhlý závan tepla nebo naopak chladný vzduch či silnější závan vzduchu by mohly znamenat, že „duch, spirit“ vašeho milovaného člověka je poblíž. Až příště vycítíte jeho přítomnost, obejměte ho. Otevřete se zprávě, kterou se vám možná pokouší poslat.

3. Elektronická zařízení reagují

Reklama

Někteří lidé věří, že duchovní svět se s námi pokouší navázat kontakt pomocí elektřiny. Jakmile milovaná osoba „projde“, můžete si všimnout blikajících světel nebo televizních kanálů, které se náhle přepnou. Váš počítač nebo jiná zařízení se mohou chovat divně. Ta, která reagují, mohou být znamením, že se váš milovaný snaží získat vaši pozornost.

4. Cítíte známou vůní

Vůně je nejsilnější z pěti smyslů. Určité pachy často spojujeme s určitými lidmi, místy a vzpomínkami. Pokud si náhle všimnete známé vůně, něčeho, co vás nutí myslet na milovanou osobu, která kolem vás „prošla“, může to být známka toho, že je poblíž.

5. Záhadné předměty na záhadných místech

Někteří lidé věří, že duchové našich blízkých umisťují předměty na neobvyklá místa, aby upoutali naši pozornost. Mohou jakoby náhodou položit drobné mince, peříčka nebo jiné předměty na místa, o kterých vědí, že na ně narazíme. Toto malé gesto nám připomíná, že jsou poblíž, aby nás uklidnili v době, kdy je potřebujeme, ačkoliv fyzicky už tu nejsou.

Reklama
Zdroj článku:
davidwolfe.com
Reklama