Oko jako okno do duše: Poznejte české zpěvačky jen podle očí

Oko jako okno do duše: Poznejte české zpěvačky jen podle očí

Foto: TV Nova

Publikováno:
2 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

České zpěvačky obohacují hudební scénu. Zpěvačky se zařazují podle hudebního stylu nebo žánru. Co je pro posluchače důležité? Jakou barvou hlasu zpěvačka oplývá.

Oči jako zrcadla

V očích člověka je možné číst. Asi znáte to úsloví, že oko je okno do duše. Zrak je pro člověka jeden z nejdůležitějších smyslů.

Oči českých zpěvaček

Pokud máte oblíbené zpěvačky, pravděpodobně znáte jejich slavné hity nebo současnou tvorbu. Možná sledujete, kdy a kde vaše oblíbená zpěvačka bude vystupovat. Pravděpodobně se těšíte na nový videoklip nebo další koncert nebo nové album. Všímáte si také, jaké mají zpěvačky oči?

Jaké oči má Lucie Bílá nebo Aneta Langernebová, Šárka Vaňková či Leona Machálková? Jaké oči měla Iveta Bartošová nebo Eva Pilarová?

COVID-19

Když českou společnost zasáhl COVID-19, nastolila se mnohá proticovidová opatření. Tato opatření se dotkla všech lidí. S pandemií se vyrovnávali všichni lidé. Častým jevem bylo nošení roušek. Pozornost se zaměřovala na oči a horní část obličeje. Známého člověka jste mohli poznat pouze podle očí.

Oči

Zrak je jedním z pěti smyslů, kterým vnímáme až 80 % okolního světa. Díky zraku se dokážete orientovat v prostoru. Zrak vám umožňuje vnímat světlo, barvy a tvary.

Reklama

Oči Evy Pilarové

Eva Pilarová byla dáma na úrovni. Skrz oči zpěvačka vyzařovala určitou oduševnělost a laskavost. Eva Pilarová byla známá jako zpěvačka šansonu. Také měla pěveckou techniku zvládnutou na vynikající úrovni. Její Montiho čardáš je velmi oblíbenou skladbou.

Oči Leony Machálkové

Leona Machálková je známá jako zpěvačka populární hudby, zejména píseň „Svět je plnej bláznů“ se stala velmi populární. Významnou roli hraje v muzikálech. Její oči jsou milé. 

Vyzkoušejte si v našem následujícím kvízu vaše oči. Rozpoznáte české zpěvačky pouze podle očí?

 

Reklama
Zdroje článku:
Reklama