Kvíz: Poznejte největší české hity 21. století

Kvíz: Poznejte největší české hity 21. století

Foto: TV Nova

Publikováno:
2 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

V posledních letech se s novými zpěváky, zpěvačkami i hudebními skupinami doslova roztrhl pytel. Jak moc dobře znáte písně 21. století, můžete vyzkoušet v našem kvízu. Možná potom ale nebudete moct dostat populární české songy z hlavy.

Stálice české popové scény již více než 17 let

Na koncertních pódiích i v rádiích se objevuje již dlouhá léta. Řeč je o talentované zpěvačce, která sice nemá vystudovanou konzervatoř, i tak má ale hlas jako zvon. Ewa Farna v letošním roce oslavila své 30 narozeniny vyprodanou O2 Arénou. Své fanoušky i nadále překvapuje novými singly i videoklipy.

České slavíky sbírá již od začátků své kariéry

Do povědomí lidí se dostala už ve 13 letech. Tehdy ji objevil producent Lešek Wronka, který se rozhodl zkusit z dospívající holky v pubertě udělat hvězdu. Okamžitě se strhla lavina pozornosti, která Ewě v České republice dopomohla k ocenění Objev roku v anketě Český slavík Mattoni. To se psal rok 2006. O pár měsíců později měla v Třinci svůj vůbec první koncert v historii. Její kariéra se rozjela na plné obrátky. V Polsku i Česku sbírala a stále sbírá jedno ocenění za druhým. V roce 2023 dokonce vyhrála Slavíka jako absolutní vítězka tohoto ročníku.

V současné době je zpěvačka Ewa Farna vdaná za hudebníka Martina Chobota, s kterým vychovávají dvě děti. Syna Artura a dceru Ellu. I přes dvojité rodičovství se ale Ewa i nadále zvládá věnovat svým fanouškům a hudbě.

 

Reklama
Zdroje článku:
Reklama