Princ-odpadlík Harry je „úplně otrávený Kalifornií"

Princ-odpadlík Harry je „úplně otrávený Kalifornií"

Foto: filedimage / Depositphotos

Publikováno:
4 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Syn krále Charlese není v USA šťastný, chce se vrátit do Británie a požaduje pracovat pro královskou rodinu na částečný úvazek, tvrdí expert na britskou královskou rodinu a dodává, že jeho manželka Meghan se s ním určitě nevrátí. Jak se tedy (královské) věci mají?

Vrací se princ Harry po hádce s britskou královskou rodinou do Spojeného království? Jeden z královských expertů si je jistý, že syn krále Charlese není v USA šťastný.

V mnoha rozhovorech, své autobiografii a dokumentu společnosti Netflix se princ Harry (39) ostře pustil do královské rodiny. V roce 2020 se s manželkou Meghan (42) otočili zády ke svým příbuzným i k rodné Velké Británii, aby začali nový život v Kalifornii. V té době také rezignoval na svou práci pro britskou královskou rodinu. Nezdá se však, že by byl poté skutečně šťastný, popsal britský The Mirror.

Podpora nemocné královské rodině

Přestože prince Harryho při jeho poslední návštěvě Londýna nevítala celá královská rodina s otevřenou náručí, expert na královskou rodinu a spisovatel Tom Quinn tvrdí, že se princ-odpadlík touží vrátit do své staré role.

„Úplně otrávený Kalifornií": Princ Harry chce odejít ke královské rodině na částečný úvazek.

Quinn řekl britskému deníku Mirror: „Harrymu se stýská po práci v královské rodině - být královskou osobou je jediná věc, ke které je vyškolen, a v Kalifornii se začíná velmi nudit. Ví, že pro zachování své hodnoty a zájmu světa je lepší nebýt královským vysloužilcem, takže nabídkou, že se vrátí a bude pomáhat, alespoň připomíná světu, kdo a co je zač."

Reklama

Devětatřicetiletý princ, který se I nadále označuje za vévodu ze Sussexu, proto uvažuje o tom, že by se stal jakýmsi královským úředníkem na částečný úvazek a čas od času pobýval ve Spojeném království. Tam by mohl podpořit královskou rodinu, kterou v současnosti trápí dvě nemoci. Jeho otec, král Charles III. (75) se léčí s rakovinou, zatímco švagrová Kate (42) se zotavuje po operaci břicha. Tom Quinn uvedl, že princ byl „viditelně šokován", když se dozvěděl, že jeho otec má rakovinu, a proto chtěl „okamžitě" udělat něco „praktického", aby pomohl.

Příliš mnoho zlé krve

Podle experta se princ Harry nebude moci tak jednoduše vrátit do vlasti. Proto vévoda chtěl „učinit nabídku", aby ukázal, že mu na rodině záleží. Během rozhovoru pro americký pořad Good Morning America již Harry nasadil překvapivě smířlivý tón a vyjádřil naději na opětovné setkání s královskou rodinou. „Myslím, že každá nemoc sbližuje rodiny." Zdůraznil také: „Miluji svou rodinu." Řekl, že je velmi vděčný za to, že mohl svého otce navštívit hned po stanovení diagnózy a strávit s ním pár chvil.

Harryho nové plány však bude pravděpodobně obtížné uskutečnit. „Harry ví, že mu nikdy nebude umožněno být znovu členem královské rodiny a na částečný úvazek, kdy by půl roku pobýval v USA a půl roku ve Velké Británii," říká odborník. Protože: „Rodina mu už nevěří a Meghan je zcela proti (se odstěhovat zpět). Nyní je mezi nimi příliš mnoho zlé krve na to, aby to bylo byť jen vzdáleně možné." Z plánů svého bratra Harryho je prý nešťastný i princ William.

Reklama
Zdroje článku:
Reklama