Princ Louis: Na vánoční bohoslužbu šel v obnošeném oblečení. Zkrotila ho krásná příbuzná

Princ Louis: Na vánoční bohoslužbu šel v obnošeném oblečení. Zkrotila ho krásná příbuzná

Foto: Number 10 - Queen Elizabeth II Platinum Jubilee 2022 - Platinum Pageant / Creative commons, CC-BY

Publikováno:
3 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Rodina prince a princezny z Walesu se sladila v modrém a zeleném, přičemž Louisovy tartanové kalhoty vše barevně spojovaly. Kalhoty po „starším bráchovi“ názorně ukázaly, jak nejmladší princ za poslední dobu vyrostl. A jak se choval? Podle královské etikety, nebo opět jako správný rošťák?

Účast na vánoční bohoslužbě v Sandringhamu ráno 25. prosince je pro britskou královskou rodinu tradicí, jak jsme psali v našem článku Král Karel III. a Camilla: Jejich rodiny spolu konečně usednou k jednomu vánočnímu stolu. Pětiletý Princ Louis loni poprvé doprovodil do kostela své sourozence princeznu Charlotte (8) a prince George (10) – tehdy, jak už to u mladých princů etiketa vlastně vyžaduje – v šortkách.

Úzké rodinné vazby: Mezi děti by se nevešla ani myš

Letos ale nejmladší potomek Kate Middleton (41) a prince Williama (41) směl do kostela svaté Máří Magdaleny v Sandringhamu jít v dlouhých kalhotách. Kalhoty z Trotters s tartanovým vzorem však nebyly novinkou, princ Louis poslušně nosí vyřazené oblečení svého staršího bratra George. V čele s králem Karlem III (75) a královnou Camillou (76) kráčela královská rodina do kostela, přičemž Louis držel za ruku nejen tatínka Williama, uvedl magazín People.com.

Po levé ruce prince Louise byla mladá dívka ve vínovém vlněném kabátě, Mia Tindallová (9), nejstarší dcera sestřenice prince Williama Zary Tindallové (42) a jejího manžela Mikea Tindall (45). Tindallovi jsou považováni za blízké důvěrníky prince Williama a princezny Kate – a zřejmě spolu velmi dobře vycházejí i děti obou párů, napsal také server Merkur.de. V Sandringhamu byla i Miina mladší sestra Lena (5), zatímco nejmladší Tindallův potomek Lucas (2) zůstal doma.

Princ William a Kate Middleton slaví s Charlesem a Camillou, princ Harry zůstává v USA.

Zdá se, že Mia Tindallová má na prince Louise rozhodně dobrý vliv. Pětiletý chlapec se choval vzorně a alespoň před kamerou se zdržel svých oblíbených grimas a vtípků. Královští fanoušci čekající u silnice v Sandringhamu si přesto přišli na své, protože členové královské rodiny si udělali dostatek času na přijímání květin a podávání rukou. Podle časopisu People se princ William v rozhovoru pro rádio Marsden v roce 2021 „nadchl pro velká rodinná setkání v době Vánoc“.

„Když vidím, jak se moje děti setkávají s dětmi mých bratranců a sestřenic a všichni si spolu báječně hrají, je to něco úžasného. Na to se opravdu těším," řekl před časem William. Vánočních oslav se nebudou moci zúčastnit pouze potomci prince Harryho (39) a Meghan Markleové (42) čtyřletý Archie a jeho o dva roky mladší sestra Lilibet, protože rozkol mezi princem Harrym a jeho rodinou je po odhaleních ve skandální knize Endgame příliš hluboký, uvedl magazín People.com.

Reklama
Zdroje článku:
Reklama