Léta páně 1988: Švédská královna Silvia brázdila sjezdovku ve 36 let staré kombinéze

Léta páně 1988: Švédská královna Silvia brázdila sjezdovku ve 36 let staré kombinéze

Foto: Švédská královna Silvia. Zdroj: steho / Depositphotos

Publikováno:
2 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Švédský královský pár si o Velikonocích vzal volno od kralování. Král Carl XVI. Gustaf (77) a královna Silvia (80) tráví svátky tradičně na svém prázdninovém sídle ve Storlienu v Jämtlandu nedaleko norských hranic.

Královský pár zde trávil řadu lyžařských dovolených, když byly jejich děti - korunní princezna Victoria (46), princ Carl Philip (44) a princezna Madeleine (41) - ještě malé. Letos dorazila do paláce oslavit Velikonoce také další část rodiny, jak potvrdila Expressenu šéfka komunikace paláce Margareta Thorgrenová, napsal web 24royal.de.

Není známo, zda přicestoval Carl Philip se svou rodinou, nebo Victoria s Danielem (50), princeznou Estelle (12) a princem Oscarem (8). Princezna Madeleine strávila Velikonoce s manželem Chrisem O'Neillem (49) a jejich dětmi Leonore (10), Nicolasem (8) a Adrienne (6) v jejich současném domově na Floridě.

Oblečení zn. léta páně 1988

U příležitosti Velikonoc zveřejnili Carl XVI. Gustaf a Silvia romantickou fotografii, na níž jsou zachyceni ruku v ruce na pozadí zasněžené krajiny v Jämtlandu. Obzvlášť pozoruhodné je oblečení královny Silvie, pravděpodobně ho poznávají dlouholetí fanoušci královské rodiny. Silvia měla na sobě modrou lyžařskou kombinézu, ve které byla vyfotografována před 36 lety na rodinné dovolené ve Storlienu.

„Královna nosí většinu svého oblečení opakovaně."

„Královna nosí většinu svého oblečení opakovaně."

Kombinéza zřejmě patří k oblíbeným outfitům švédské královny, protože si po roce 1988 pruhovaný model vzala na lyže i v roce 1994. Margareta Thorgrenová má také podezření, že se ve skutečnosti opravdu jedná o stejnou kombinézu. „Není to nemožné. Královna hodně svých oděvů nosí opakovaně," říká mluvčí paláce podle listu Expressen. Koneckonců jde o „udržitelný a dobrý" přístup.

Švédská královna Silvia se předvedla ve stejném lyžařském outfitu, který nosila před 36 lety.

Fanoušci na Instagramu oslavují „krásnou fotku našeho královského páru", protože královna Silvia je i po 36 letech ve svém osmdesátkovém modelu stále oslnivá. Nedávno ale byla švédská královská rodina přistižena při podvodu s Photoshopem, což vedlo komentující uživatele také ke kritickým komentářům.

Reklama
Zdroje článku:
Reklama