Meghan Markle úplně jiná: V Kanadě odhalila nejnovější úpravy svého vzhledu

Meghan Markle úplně jiná: V Kanadě odhalila nejnovější úpravy svého vzhledu

Foto: Ilustrační foto Meghan Markle. Zdroj: filedimage / Depositphotos

Publikováno:
4 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Když se Meghan Markle objevila s princem Harrym v Kanadě na Invictus Games, vypadala skvěle. Nejnovější beauty zprávy ze zimního střediska Whistler hovoří o „malých změnách, ale velkém dopadu“. Co všechno si na sobě vévodkyně ze Sussexu nechala změnit?

Princ Harry (39) a Meghan Markleová (42) oslavili Valentýna na začátku akce One Year to Go (přeloženo jako ,ještě rok zbývá´) na soustředění před Invictus Games Vancouver, které se budou konat příští rok právě ve Whistleru poblíž Vancouveru. Invictus Games je mezinárodní multisportovní akce, která se poprvé konala v roce 2014 a je určena zraněným a nemocným vojákům a vojákyním, ať už ve službě či veteránům. „Invictus" je latinský výraz pro „nepřemožitelný" a má vyjadřovat ztělesnění bojového ducha raněných a nemocných vojáků a toho, čeho mohou po zranění dosáhnout.

Několik dní poté, co princ Harry letěl z Kalifornie na otočku do Londýna navštívit svého otce, kterému byla diagnostikována rakovina, a dále po spuštění kontroverzních webových stránek ex-královského páru to vypadá, že manželé v Britské Kolumbii hodili všechny starosti za hlavu.

Zahaleni do teplého zimního oblečení v teplotách pod nulou se dvojice ruku v ruce vydala na zasněžený kopec aby zahájila zimní tréninkový kemp se sportovci, trenéry a průvodci. Vévodkyně ze Sussexu vypadala skvěle, a nebylo to pouze díky elegantnímu outfitu.

Výrazné obočí

Meghanino výrazně plnější obočí upoutalo pozornost už během jejího prvního letošního vystoupení na lednové premiéře filmu Bob Marley: One Love na Jamajce. Malá, ale znatelná změna, dodává celému obličeji větší kontury a zároveň je velmi trendy. A pokud vévodkyně tuto úpravu představila i na Invictus Games, zdá se, že u ní chce zůstat.

Ještě v listopadu se Meghan objevila s jemnějším obočím na akci Variety's Power of Women v Los Angeles, kde se po červeném koberci procházela s vlasy pevně svázanýma vlasama do uzlu. Akce se konala na oslavu vítězek ocenění „Power of Women".

Reklama

Kultivovaná divokost

Stejně jako většina lidí i Meghan v průběhu let měnila styling obočí. Tenčí ho nosila, když hrála v seriálu Kravaťáci, který se původně vysílal na stanici USA Network v letech 2011 až 2019. A nijak výrazně se od něj neodchýlila ani na královské svatbě s princem Harrym v květnu 2018. Nejnovější změna se dá označovat jako „kultivovaná divokost,“ napsal server 24royal.de.

Čokoládově kaštanová bruneta

Meghanin stylista odhalil tajemství jejího nového „čokoládově kaštanového lesku"

Ale to není všechno. Další proměnu, kterou Meghan předvedla v Kanadě, sdílela na Instagramu tzv. barvířka vlasů celebrit Kadi Leeová. Poskytla vzácný pohled na barvu vlasů vévodkyně ze Sussexu: „Čokoládová pro Meghan, vévodkyni ze Sussexu na Invictus Games," napsala Leeová na Instagram. „Tato směs červených a zlatých podtónů vytváří dynamický hnědý tón, který nejenže dodává pokožce zdravý lesk, zejména v chladnějších zimních měsících, ale také vlasům přináší další úroveň vysoce výkonného lesku."

Harry lyžoval vsedě

Harry si vyzkoušel jízdu na adaptivních lyžích pro handicapované, které vynahrazují tělesně postiženým jízdu na klasických lyžích. Za pomoci profesionálů sjel odvážně kopec a vysloužil si tak potlesk od účastníků připravovaných her Invictus Games i od manželky Meghan. Přítomnost VIP páru uvítali organizátoři her jako přispění ke zviditelnění charitativní sportovní akce.

Reklama
Zdroje článku:
Reklama