Dvorní dáma princezny Kate je charismatický muž s vizáží tenisové legendy

Dvorní dáma princezny Kate je charismatický muž s vizáží tenisové legendy

Foto: [email protected] / Depositphotos

Publikováno:
3 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

A rozhodně jí není cizí. Soukromý tajemník princezny z Walesu nastoupil na zodpovědnou pozici téměř po roce, kdy princezna byla bez "své pravé ruky".

Je to poprvé, co funkci soukromého tajemníka princezny z Walesu zastává muž. Kate Middletonová (42), která se v současné době – pravděpodobně až do Velikonoc - zotavuje z vleklé operace břicha doma ve Windsoru, se při této volbě pravděpodobně řídila určitými výhodami, které podplukovník Tom White (36) ve své osobě spojuje.

Kensingtonský palác potvrdil, že bývalý koncipient zesnulé královny Alžběty († 96 v roce 2022), byl jmenován novým tajemníkem princezny z Walesu, informoval deník The Times. White měl hvězdnou kariéru ještě předtím, než se stal osobním tajemníkem princezny Kate. Není tedy v tomto oboru žádným nováčkem.

Manželka prince Williama byla bez osobního tajemníka více než rok. Zřejmě ale nyní potřebuje větší pomoc, protože po záhadné operaci břicha téměř neopouští sídlo zvané Adelaide Cottage.

Fanoušci královské rodiny kvitovali tento krok ze zcela jiných důvodů než zotavující se princezna. Již v listopadu deník The Telegraph informoval, že Kate pozvala podplukovníka Toma Whitea na veřejné vystoupení, aby zjistila, co tato práce obnáší. Tento válečný hrdina sloužil u královny Alžběty II. až do její smrti v roce 2022.

Bývalý důstojník královské námořní pěchoty, který v roce 2009 sloužil v Afghánistánu, se v roce 2020 zapsal do historie tím, že se stal prvním členem komanda královské námořní pěchoty, který zastával funkci královnina panoše.

Reklama

Jeden z uživatelů sociální platformy X (dříve Twitter) napsal: „Panebože, vypadá jako Roger Federer." Další přidal komentář: „Výborně! Vypadá jako Roger Federer." Třetí potvrdil slova svých předchůdců: „Vypadá jako Roger Federer."

Z blízkosti Toma Whitea k ozbrojeným silám nyní těží i princezna z Walesu. Deník The Telegraph ocenil věrného služebníka jako „neochvějného podporovatele panovnice“, a to jak při oficiálních příležitostech, tak v soukromí. Jeho jmenování však s sebou přináší nespornou výhodu pro Kate. Tím, že Toma Whitea pověřila vedením jejích záležitostí, zároveň potvrzuje svůj blízký vztah k ozbrojeným silám.

Před Whitem byla tato pozice nabídnuta Alison Corfieldové (51), která je popisována jako „přímočará" odbornice na řízení značky. Podle serveru DailyMail se jí zřejmě nelíbila publicita, která s tím souvisela. Tom White se s tím však nyní bude muset smířit, zejména proto, že se mu díky jeho vzhledu dostane maximální pozornosti.

Přátelství s opravdovým Federerem

Princezna Kate si s bývalým tenistou světové úrovně skutečně velmi dobře rozumí, v roce 2023 s ním dokonce sehrála charitativní zápas. Před Velikonocemi se neočekává, že by se princezna z Walesu zúčastnila nějakých královských akcí, první vystoupení Toma Whitea je tedy nyní netrpělivě očekáváno.

Reklama
Reklama