Ověřte si své znalosti, jak dobře znáte nejnovější hity 21. století

Ověřte si své znalosti, jak dobře znáte nejnovější hity 21. století

Foto: TV Nova

Publikováno:
2 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Česká hudební scéna je plná talentovaných zpěváků. Jak moc dobře znáte jejich písně? Zkuste si náš kvíz.

Tereza Mašková talent ukázala v nejedné soutěži

Superstar je soutěží, která dokázala za několik ročníků nalézt nejeden talent. Jedním z nich je i zpěvačka s pověstnou růžovou barvou vlasů Tereza Mašková. Ta se ale v televizi proslavila již dříve. A to jako mladičká dívka v soutěži Česko Slovensko má talent.

V roce 2018 vyhrála SuperStar

Tereza Mašková se narodila v roce 1996 v Třinci. Hudbu, kterou miluje již odmalička, vystudovala na pražské Konzervatoři Jaroslava Ježka. Je absolventkou oboru muzikál. V roce 2018 se stala vítězkou Česko Slovenské SuperStar. Od té doby je úspěšnou českou zpěvačkou, kterou si lidé pamatují především kvůli její růžové barvě vlasů. Svým neuvěřitelně talentovaným hlasem ohromila nejednoho svého fanouška. Mezi její hity patří například Náš příběh, Při tobě stát nebo Tam za řekou či Láskou se splést.

Mikrofon vyměnila za taneční parket

Předpokládá se, že Tereza má před sebou zářnou kariéru. Za pět let svého působení na hudební scéně vydala album s písněmi, které zpívala v Česko Slovenské SuperStar a show Tvoje tvář má známý hlas. Další album připravuje na podzim roku 2024. Letošní podzim 2023 je zaměstnaná účinkováním v taneční soutěži StarDance ...když hvězdy tančí.

 

Reklama
Zdroj článku:
Reklama