Jednoduché a neprůstřelné! Jak se vyhnout vakcíně, ale přitom „ji“ dostat a s ní i covidový pas? Stačí říct zdravotníkovi „tajný kód“

Jednoduché a neprůstřelné! Jak se vyhnout vakcíně, ale přitom „ji“ dostat a s ní i covidový pas? Stačí říct zdravotníkovi „tajný kód“

Foto: adriaticfoto / Shutterstock

Aktualizováno:
3 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Očkování je v plném proudu, ale i tak se najdou lidé, kteří se naočkovat z jakéhokoliv důvodu nechtějí. Nebo taky existují lidé, kteří by rádi získali „covidový“ pas a mohli vyrazit za hranice státu či za hranice všedních dní, třeba na pivko na zahrádku, do divadla, na sportovní zápas atd. Jak to ale provést, když nejsem očkován?

Na sociální síti Twitter se objevila tato „zaručená zpráva“, kterou okamžitě komentují, sdílejí a lajkují (líbí se jim) desítky ba stovky přispěvatelů.  

Tajné!

Jak víte, za pár dnů vláda schválí pohyb přes hranice jen pro očkované s tzv. vakcinačním pasem. Přístup do hospod, kin a na stadiony bude zařazen později. Tajní dostanou na starost kontrolovat, aby lidi nedostávali pas neoprávněně. Moje kamarádka je doktorka, ti vědí, co je vakcína skutečně zač, a prozradila mi, že už mají plán. Vláda samozřejmě zařídí, aby nikdo nevěděl, kdo ho bude očkovat, takže mezi doktory funguje republiková dohoda, jak se séru vyhnout! Je to jednoduché a neprůstřelné.

Prostě si normálně zarezervuješ termín a přijdeš na očkování. Až budeš u doktora, tak řekneš slovo „den“ (klidně v nějaké větě, ať to nevypadá divně). Doktor bude dělat, že tě neslyšel nebo že nechápe, proč mu to říkáš. Prostě nedá nic znát. V tu chvíli ale z plata vezme tzv. slepou dávku (vitamín, jako dostal Babiš) a píchne ti ji. Pak vystaví papíry a razítko jako normálně. Druhá dávka to samý (může být jiný doktor).

Hlavně doktorovi nic neříkej. Může tam mít štěnici, nebo třeba sestru, kterou mu včera „náhodou“ přidělili z ministerstva apod. Nesmíš jim dát šanci, aby ho podezřívali. Tím pádem, i kdyby se to prozradilo, tak doktorům na nic nepřijdou. Vakcíny jim kontrolovat nebudou, protože jich mají málo.

Když tě další den bude bolet to místo, kde ti to píchli, tak se nic neděje.   To je z těch levných čínských stříkaček.

Reklama

Pod informací je datum 13.2.2021, takže už nějakou dobu se tato „zaručeněně tajná“ rada potuluje po internetu, ale tentokrát chytla přispívající na Twitteru opravdu „za oko". K nedělnímu večeru dostala 868 lajků (jako líbí se mi) a 75 lidí ji okomentovalo. A čísla stále rostou.

Pokud rozluštíte „záhadu tajného kódu“, pravděpodobně se zasmějete podobně jako většina komentujících. Nechci dopředu prozradit řešení hádanky, takže dávám k dobru pouze „neutrální“ příspěvky:

Martin: To abych se bál, že dostanu pod kůži petrolej.

Kuba: Radši pozdravím Čau lidi, až tam půjdu.

Hana: To je geniální překonspirování konspirátorů. :D

Dalibor: Tomu by jeDEN nevěřil.

Marian: Tedy, Karel Čapek by čuměl! Tohle je scifi jak cyp! Hej, Cestielfove, jděte po nich!

Tak co, také využijete této „tajné rady“ a zaděláte s povolaným zdravotníkem na pořádný „komplot“?

Nebo se jen pořádně zasmějete?

Reklama
Zdroj článku:
Reklama