TEST: Zjistěte, jaké jste zvíře za pomoci 10 jednoduchých otázek

TEST: Zjistěte, jaké jste zvíře za pomoci 10 jednoduchých otázek

Foto: Holly Kuchera / Shutterstock

Publikováno:
1 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Spousta lidí má rádo přírodu. Je naší součástí. Naši předci sice s ní byli propojeni více než my nyní, to však neznamená, že nemáme k flóře a fauně pouto.

Zvířata jsou odvěkými přáteli člověka. Z prvního bázlivého přátelství s divokým vlkem jsme se propracovali ve společnost, kde je minimálně pětina psů součástí rodiny na celém světě. A to není zdaleka vše. V Českých lesích se kdekdo rád chodí dívat na srnky a různé druhy denních i nočních ptáků. A do krajin, které jsou nám vzdálené je snadné se podívat díky cestopisům a naučným pořadům o divokých zvířatech např. z Afriky. Už Indiáni si dávali jména podle zvířat. Každé zvíře představuje určitou vlastnost, kterou některý člověk vlastní. Liška je mazaná, jelen vznešený, lev je silný ochránce.

Zkuste si náš test a zjistěte, jakému zvířeti se nejvíce podobáte. Po sečtení bodů z testu přiřaďte výsledek k variantám a zjistěte, které z těchto zvířat jste právě vy. 

Závěrem

Překvapil vás výsledek testu? Pokud ne, gratuluji, znáte se znamenitě. Pokud je vaše představa o vás jiná, než jakou určil test, nesmutněte, možná jste právě objevil/a svou novou stránku či vlastnost.

Reklama
Zdroje článku:
Reklama