Populární thajská masérka zvětšuje prsa žen fackováním a mačkáním. Funguje to, uznalo ministerstvo zdravotnictví

Populární thajská masérka zvětšuje prsa žen fackováním a mačkáním. Funguje to, uznalo ministerstvo zdravotnictví

Foto: staras/ Shutterstock

Aktualizováno:
3 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Thajské ministerstvo zdravotnictví před časem provedlo půlroční průzkum, během kterého odborníci sledovali účinky pleskání prsou. Výsledek? Ministerstvo označilo metodu za alternativu k operativnímu zvětšení prsou!

Poctivá prsní „fackovačka“ je prý nejúčinnější metoda, jak bez skalpelu zvětšit ňadra a dostat je do dobré formy. V žádném případě nikoho nenabádáme k domácímu násilí! Řeč je o seriózní masážní praktice, kterou asi před deseti lety oficiálně schválila i thajská vláda, jak tehdy napsal britský Daily Mail.

Žádné krémy, ale tlak dlaní

Nápad na plácání prsou pochází od thajské kosmetičky jménem Khemmikka Na Songkhlaová, spíše známá pod jménem Khunying Tobnomová. Když u ní začala puberta, velmi se trápila, že nemá bujný hrudník jako její spolužačky a poctivě mazala nahá prsa krémy, které slibovaly zázračné zvětšení. Jednou ji tak při natírání přistihla babička. Řekla jí, že jen marní čas a doporučila, aby namísto krémování zkusila raději prsa pořádně pomačkat, dokud nezačnou bolet.

Khemmikka právě provádí "masáž" ňader. Fotka od Lenka Sevcikova z Pixabay 

Na odkazu své babičky vybudovala svou kariéru a ovládla Bangkok. Kromě zvětšování prsou totiž nabízí i jiné služby. Hněte zadky, aby jim dodala pevnost a tvar, a pleskáním zlepšuje i vizáž obličeje.

Khemmikka tvrdí, že dlaněmi si pomohla ke zvětšení objemu hrudi o neuvěřitelných 10 centimetrů. Zmíněnou metodu aplikuje na klientky svého kosmetického salonu již více než 20 let.

Do roku 2003 se úspěch při plácání prsou mezi ženami jen tradoval. Pak jedna z masérčiných zákaznic zjistila, že má rakovinu prsu. Obvinila Khemmikku, že je to její chyba a že její ublížilo silné stlačování prsní tkáně. Ta z obavy, že by mohla masáží skutečně ublížit, požádala o radu odborníky z ministerstva zdravotnictví. Po již zmíněné šestiměsíční studii se ukázalo, že technika je zdravotně zcela bezpečná, a navíc i efektivní. Ženám narostla prsa v průměru o 5 cm, po rakovině ani stopy.

Stačí hodina

Khemmika tvrdí, že citlivým přístupem umí vylepšit dílo přírody skoro na každé ženě. Tajemství spočívá v dokonalém ovládání správných bodů na prsou. Masérka ví přesně, kde a s jakou intenzitou je třeba prs „pomuchlovat“. K dobrému výsledku prý stačí šest 10minutových sezení, každé přijde na 380 dolarů (8300 korun). Problém mají jedině ženy s příliš malými košíčky nebo nízkou tělesnou váhou. Takovým Khemmikka doporučuje, aby nejprve přibraly, a až potom se u ní ukázaly. Jinak je nebude mít za co chytit.

Reklama

Za znalosti se platí

Než se rozhodnete pokračovat v šlépějích Khemmikky a mačkat prsa jiným ženám i bez masérského certifikátu, zadržte! Thajka říká, že pleskání je umění, a je jen málo vyvolených, kteří ho ovládají tak dobře jako ona. Naštěstí je ochotna podělit se s vámi o svou moudrost. Za základní masérský kurz u ní zaplatíte 260 000 dolarů (v současné době něco pod 6 milionů korun)!

„Věřím, že má schopnost je užitečná. Je to odkaz mé babičky a já jsem jediná na světě, kdo ho může šířit dál,“ řekla sebevědomě Tobnomová. „Pokud však chcete prsa zvětšit výrazně, pak si zajděte na plastiku, kde vám je upraví na přání,“ dodala.

Zdroj: dailymail.co.uk, bangkkpost.com, úvodní fotka Lenka Sevcikova z Pixabay

Reklama
Zdroje článku:
dailymail.co.uk, bangkkpost.com
Reklama