Co muži od vztahu vlastně chtějí?

Co muži od vztahu vlastně chtějí?

Foto: Shutterstock.com

Aktualizováno:
3 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Ve třicátých létech, doktor George W. Crane vyvinul manželskou hodnotící stupnici, která dovolila manželům zhodnotit jejich manželky a naopak. Je děsivé si představit, jaké byly důvody sporů mezi manžely.

Od té doby uplynulo téměř 100 let a definice dobré ženy se změnila. V tomto článku se chystáme zjistit, jaké požadavky mají muži na své vyvolené a co chtějí od svého vztahu obecně.

Muži jako čestné ženy

Dříve se věřilo, že všichni muži jsou blázni do lichocení a chválení. Rinatta Pariesová, profesionální trenérka a manželka ale tvrdí, že poctivost je oceňována muži stejně jako věrnost, respekt a fyzická přitažlivost.

Muži chtějí slyšet pravdu od svých žen. Ano! Pravdu, ne kritiku. Obecně řečeno, dokonalá žena je ta, která vyjadřuje svůj názor upřímně bez úsudku.

Muži nejsou proti mluvení o životě.

Může se to zdát divné, ale muži nejsou proti prázdnému debatování. Navzdory zavedé představě, muži nemají rádi ženy, které vždy mlčí – mají opravdu zájem o to, jak se věci vyvíjejí.

Řečník na Kansasské státní univerzitě a talentovaný spisovatel Deji Akingbade tvrdí, že jedním z hlavních důvodů rozdělování rodin je nedostatek komunikace. Nemáte-li o čem mluvit, je to velmi alarmující signál. Komunikace vám pomáhá porozumět vzájemným pocitům, dokud se nenaučíme číst si navzájem myšlenky.

Muži jsou více romantičtí než ženy

Americký psycholog a expert na mezilidské vztahy, Gwendolyn Seidman, provedl komparativní analýzu věnovanou mužům a ženám na úrovni romantiky a dospěl k zajímavému závěru. Jak se ukazuje, muži překonávají ženy v romantice. Jsou to jasné emoce, na kterých jim v lásce záleží, a zpravidla jsou první, kdo vyznají své pocity. Ženy jsou více pragmatičtí a vybíravý při výběru životního partnera.

Reklama

Muži mají rádi ženy s make-upem

Většina mužů tvrdí, že není nic lepšího než přírodní krása, ale to je lež. Podle americké seznamky, ženy, které mají make-up a upravují si vlasy získávají více návrhů na rande. Fyzická přitažlivost a zjev jsou tedy rysy, které muži stále oceňují.

Cestou k lidskému srdci je jeho žaludek

Domácí jídlo je pro muže důležité. Patrick Wanis, psycholog a kouč v oblasti romantických vztahů si je jistý, že vaření má posvátný význam.

Chutné vůně vytvářejí pocit útulnosti. Navíc, muži se cítí velmi šťastní, že jejich milovaná žena provedla tento výkon a naučila se vařit opravdu komplikovaný recept.

Mužům se nelíbí pozornost veřejnosti

Pokud si nedokážete představit svůj život bez Facebooku nebo Instagramu a chcetei stále sdílet podrobnosti o svém osobním životě s veřejností, mějte na paměti, že to může vyprovokovat ty, kteří jsou kolem vás. Muži se obávají pochybné popularity na sociálních sítích a nepřejí si, že by se stali hrdinou veřejných klepů. Psychologové tvrdí, že muži dávají přednost tomu, aby se vyhnuli jakékoli zvláštní pozornosti a oceňují ženy, které umí udržet svůj osobní život v tajnosti.

Reklama
Zdroj článku:
Reklama