České hity 21. století. Ověřte si v našem kvízu své znalosti o nejnovějších hitech

České hity 21. století. Ověřte si v našem kvízu své znalosti o nejnovějších hitech

Foto: Pavel Gwužď / Nextfoto

Publikováno:
2 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Česká hudební scéna je v současnosti plná nejednoho úspěšného zpěváka, zpěvačky či skupiny. Jak moc dobře jste na tom se znalostí jejich písniček?

Marek Ztracený převzal místo po Karlu Gottovi

Na pomyslném trůnu Českého slavíka vystřídal Karla Gotta. Bravurně hraje na klavír a dokázal vyprodat i obrovský Eden. A to ne pouze jednou, ale dokonce hned hned třikrát. Ano, jde o Marka Ztraceného. Oblíbeného českého zpěváka, který se kdysi proslavil hity Ztrácíš nebo Něco končí.

Vystudoval konzervatoř, vyprodal 02 arénu i Eden 

Zpěvák je znám pod jménem Marek Ztracený, jeho rodným jménem je ale Miroslav Slodičák. Ztracený se narodil v Železné Rudě. Vystudoval Konzervatoř Jaroslava Ježka. Jeho kariéra se naplno začala rozjíždět v roce 2008, kdy vydal své první album Ztrácíš se singlem stejného názvu. Od té doby dokázal vydat hned devět desek. Z toho jeden záznam koncertu z 02 arény a také z Fóra Karlín. V letošním roce 2023 vydal desku s názvem Originál. Mezi jeho největší úspěchy patří koncert ve vyprodané 02 aréně i třikrát vyprodaný stadion Eden.

Ztracený má spokojenou rodinu

Marek Ztracený žije se svou ženou Marcelou a synem Markem. Toho v jednu chvíli měli s Marcelou ve střídavé péči. Nakonec ale vše dobře dopadlo a dali se opět dohromady. Nyní tak tvoří spokojenou rodinu, která žije v nově postaveném domě. Mezi nejoblíbenější skladby, které kdy Ztracený složil patří Moje milá, Naše cesty, Léto 95 nebo Stále věřím.

 

Reklama
Zdroj článku:
Reklama