Horoskop na zbytek letošního léta: Podle hvězd se Blížencům bude výjimečně dařit a Lvi potkají pravou lásku

Horoskop na zbytek letošního léta: Podle hvězd se Blížencům bude výjimečně dařit a Lvi potkají pravou lásku

Foto: Dmitry Molchanov / Shutterstock

Publikováno:
více než 5 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Horoskop na konec léta je podobný jako předpověď počasí. Tedy pár slunečných dní, ale také časté bouřky a místy i vytrvalý déšť.

Konec léta bude pro většinu znamení plný vzestupů a pádů, ačkoli najdou se i taková znamení, pro něž bude toto období nejlepším z celého roku. Mnoho znamení bude čelit zvýšeným výdajům a finančním problémům, pokud tedy můžete, dopředu se připravte a neutrácejte nyní za zbytečnosti.

Beran (21. března – 19. dubna)

Milí Berani, pokud chcete udělat do konce léta ještě nějaký posun v kariéře, zaměřte se na ni nyní, od poloviny srpna už vám totiž pšenka nepokvete. Pokud se navíc připravujete na nějaké zkoušky, věnujte se studiu také hlavně v první polovině srpna. Výkonnostně zkrátka půjdete koncem měsíce dolů. Po 23. srpnu totiž Merkur přejde do retrográdní fáze a vám budou intelektuální výzvy činit značné obtíže. Konec léta tedy vyhraďte spíše zájmovým aktivitám, cestování a trávení kvalitního času s rodinou a přáteli.

Býk (20. dubna – 20. května)

Saturnova pozice naznačuje, že možná budete muset v práci vynaložit více úsilí než obvykle. Dne 15. srpna může navíc dojít k přesunu na jinou pozici nebo změně zaměstnání. Ti z vás, kteří podnikají, mohou koncem léta utrpět jisté ztráty a mít potíže s dosažením zisku. Merkurova retrográdní pozice na konci měsíce může navíc způsobit rodinné problémy a neshody. Začátkem září se však naštěstí vše zlepší.

Blíženci (21. května – 21. června) 

Vzhledem k tomu, že Jupiter a Rahu jsou společně umístěni v jedenáctém domě Blíženců, konec léta pro vás vypadá více než slibně. Tyto planety přinesou nečekaný zisk spolu s novými pracovními příležitostmi, možnostmi povýšení ve stávající práci a příležitostmi pracovat v zahraničí. Ti z vás, kteří podnikají, mohou také očekávat velké zisky. Pozice Jupitera navíc věstí rodinnou harmonii a porozumění. Vám se dá zkrátka jen závidět.

Rak (22. června – 22. července) 

Jupiter v desátém domě může koncem léta vyvolat nejistotu, rodinné spory a nedorozumění. Nicméně, protože Mars je ve třetím domě, a naopak tak podporuje porozumění, veškeré možné krize byste měli být schopni bez problémů zažehnat. Na přelomu srpna a září je také možné, že budete muset řešit zdravotní problémy staršího rodinného příslušníka a sami trpět problémy se zuby.

Lev (23. července – 22. srpna)

Horoskop na konec léta se jeví velmi pozitivně. Budete se těšit dobrému zdraví, finančně bude vše také v pořádku. V práci se vám bude dokonce výjimečně dařit, čehož si všimnou i nadřízení, a vám se tak rýsuje možnost povýšení nebo zvýšení platu. Nezadaní Lvi mohou narazit na spřízněnou duši a navázat úspěšný dlouhodobý vztah.

Reklama

Panna (23. srpna – 22. září)

Merkur v jedenáctém domě podporuje akademické úspěchy, ale kazí vám to Jupiter v osmém domě, který vám ztěžuje koncentraci. Pokud tedy končíte nějaký kurz, budete muset vyvinou větší úsilí a nesmíte se nechat rozptylovat. Díky postavení Rahua a Ketua mohou být lidé v Panně náchylní k problémům souvisejícím s očima. Nicméně, protože Saturn je v šestém domě, zdravotní problémy nebudou vážné. Začátkem září vás čekají zvýšené výdaje, pokud můžete, dopředu se na tuto situaci připravte.

Váhy (23. září – 22. října)

Koncem léta bude pro vás, milé Váhy, bohužel emocionálně náročný. Postavení hvězd předpovídá rozepře v rodině, obzvláště s partnerem. Budete muset čelit také jistým finančním ztrátám. Rozhodně není vhodná doba na riskantní investice či uzavírání jakýchkoli smluv. Pokud je to nezbytné, nechte si smlouvy před podpisem zkontrolovat, ať nepřehlédnete něco, co by mohlo mít v budoucnu velmi negativní dopady.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Saturn se po celý zbytek léta nachází ve čtvrtém domě, takže vám bude trvat déle, než dokončíte nezbytné úkoly v práci. Nebudete tak stíhat veškeré své povinnosti, a pokud ano, bude to na úkor volného času a spánku. Jupiter v šestém domě může také působit potíže ve finanční oblasti a není vyloučeno, že budete muset řešit špatnou finanční situaci půjčkou. Aby toho nebylo málo, umístění Saturnu do čtvrtého domu může způsobit určité problémy a nežádoucí spory v rodině. Tyto potíže by vám však měl pomoci překonat Mars v jedenáctém domě.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince) 

Konec léta bude poměrně úspěšný. Přítomnost Saturnu ve třetím domě vám může poskytnout finanční pomoc, a dokonce i nečekané zisky. Z hlediska kariéry máte slušnou příležitost vydělat nemalé peníze cestou do zahraničí. Mimořádně se bude dařit také podnikatelům. Díky umístění Saturnu ve třetím domě se budete těšit dobrému zdraví. A Jupiterovo umístění v pátém domě vytvoří harmonii a klidnou atmosféru mezi členy rodiny. 

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Kozorozi by si měli dát pozor obzvláště na finance. Pracovně se vám bude dařit, možný je i kariérní postup. Čekají vás však zvýšené výdaje, neutrácejte proto zbytečně, ať se nedostanete do potíží. Pokud jde o rodinný život, Jupiter ve čtvrtém domě může způsobit obrovské nepokoje a nedostatek vzájemného porozumění, snažte se vše urovnat, ať vám nezůstanou jen oči pro pláč.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vzhledem k Saturnově pozici v prvním domě mohou Vodnáři tento měsíc pociťovat napětí, problémy se zády, úzkost a neklid. Mohou se také objevit zažívací potíž. Kvůli nedostatku komunikace a z toho vyplývajících nedorozumění může Jupiter ve třetím domě produkovat méně harmonie ve vztazích. Venuše v retrográdním pohybu může mít za následek větší výdaje, navíc pozice Jupitera ve třetím domě komplikuje možnost mimořádných výdělků. S financemi tedy opatrně.

Ryby (19. února – 20. března)

Ryby mohou čelit těžkým překážkám ze strany spolupracovníků a nadřízených kvůli postavení Saturnu. Ryby, které podnikají, mohou zaznamenat znatelné finanční ztráty. Saturn je ve dvanáctém domě, Rahu ve druhém a Ketu v osmém, což může vést ke zvýšeným nákladům, kterým bude opravdu těžké se vyhnout. S Jupiterem ve druhém domě však mohou existovat příležitosti, jak peníze ušetřit. Co se týče zdraví, stres, zažívací potíže a bolesti kloubů z předchozího období budou přetrvávat. 

Reklama
Zdroj článku:
Reklama