Proč si nedávat pračku do kuchyně

Proč si nedávat pračku do kuchyně

Foto: Shutterstock.com

Aktualizováno:
2 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Ne každý dům má prostornou koupelnu, kde můžete dát vše, co potřebujete, včetně pračky. Proto majitelé musí udělat kompromis se zdravým rozumem a umístit pračku tam, kde je větší prostor.

A nejčastěji se tímto místem stává kuchyň. Řekněme si, proč je lepší toto řešení nedělat.

Pračka v kuchyni

Moderní vývojáři často šetří místo snížením velikosti koupelny. Ale i po koupi soukromého domu mohou majitelé čelit nesrozumitelnému uspořádání, v důsledku čehož může být problematické umístit potřebné domácí spotřebiče.

Často se stává, že koupelna je jen pár metrů čtverečních. Proto zde můžete pračku namontovat pouze výměnou vany za sprchu. Zdá se být rozumnější, aby majitelé umístili pračku do prostorné kuchyně, ale to je zjevná chyba, kterou si uvědomují po prvních praních.

Faktem je, že i se všemi normami se pračka stále třese. Pokud má kuchyň dřevěnou podlahu, bude se při mytí houpat celá podlaha. Kromě toho úniky, které nejsou možné pojistit při použití pračky, pouze kazí dřevěný povlak. Proto, pokud podlaha v kuchyni není z dlaždiček, pro pračku to není dobré místo.

Pokud je nábytek v kuchyni již nainstalován, instalace velké pračky nebude snadná. Také nelze zapomenout na hluk, který stroj při mytí vydává. V takových podmínkách je pití čaje v kuchyni vyloučené.

Reklama
Zdroj článku:
takprosto.cc
Reklama