Proč do své skříně zařadit toto oblečení?

Proč do své skříně zařadit toto oblečení?

Foto: mariakray / Shutterstock

Aktualizováno:
3 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Větu „nemám co na sebe“ pronesla ve svém životě snad každá žena. Zkuste se na chvíli odpoutat od sezónních kousků a zaměřte se na základ šatníku: těchto devět věcí tam nesmí chybět!

1. Bílé triko

Klasické bílé triko je kousek, který se může zdát nudný, ale ve finále ho vynosíte nejvíce ze všeho. Můžete ho zkombinovat s džíny nebo sukní, vzít si jej pod šaty, nebo si jej obvázat kolem pasu. Jeho výhodou je také možné doplnění vzorovaných kousků. Jedná se o kus oblečení, které můžete nosit každý den!

2. Černé šaty

Výhoda toho kousku oblečení je jeho variabilita. Přes den si ho můžete vzít spolu se sakem do kanceláře a večer je doplnit o boty s vysokým podpatkem a roztančit se na parketě. Ať už se jedná o jakoukoliv příležitost, s tímto kouskem nešlápnete vedle.

3. Černé kalhoty

Ať se jedná o džíny, plátěné kalhoty, nebo manšestr, tento kousek potřebujete. Využijete ho přesně ve dny, kdy nevíte, co na sebe. Jde totiž dohromady snad se vším – obyčejným trikem s potiskem, mikinou, nebo košilí.

4. Baleríny

Již spoustu celebrit bylo zahlédnuto s balerínami, které doplňovaly jejich outfit. Nejlepší věc na tomto stylu bot je, že vyvažují komfort a styl v jednom. Můžete je spojit s krátkými vyzývavými šaty, ale i s pracovním oblekem. Pokud se o psech říká, že jsou nejlepší přátelé člověka, baleríny jsou jim tvrdým soupeřem.

5. Modré džíny

Džíny nikdy nevyjdou z módy. Jejich výhodou je možnost nošení po většinu celého roku. Pokud je velká zima, můžete si pod ně natáhnout silonové punčochy, přehodit přes sebe teplý kabát a vyrazit do vánice.

6. Svetr

Rozhodně nemá cenu vyhazovat ten velký chlupatý svetr, co leží vzadu ve skříni. Nejenže je stylový a zároveň pohodlný, ale také krásně zahřeje. Nejlépe vypadá zastrčený do kalhot s vysokým pasem, nebo i přes sukni. Výběr je na Vás!

Reklama

7. Šaty pro každou událost

S květovaným vzorem nešlápnete vedle. Jedná se o kus oblečení, který s trochou šikovnosti vynosíte po celý rok, a hodí se na všechny příležitosti. Pokud máte radši puntíky, směle do nich. 

8. Tenisky

Obzvláště boty v bílé barvě se hodí snad ke všemu. Dodají celému outfitu sportovní nádech a rozhodně zajistí pohodlnost po celý den. Navíc se nemusíte bát, že by někdy přestaly být v módě. Tenisky se budou nosit vždy.

9. Košile

Když se řekne košile, spousta lidí si vybaví nehezké školní nebo pracovní uniformy. Realita je ale jiná. Jedná se o kousek, který lze stylově kombinovat. Džíny, sukně, pod svetry… košile se vždy využije. Rozhodně se nenechte zviklat utkvělou představou o její monotónnosti. 

Reklama
Reklama