Jak dlouho dobývat ženu? Kdy vytrvat a kdy jít o dům dál

Jak dlouho dobývat ženu? Kdy vytrvat a kdy jít o dům dál

Foto: MDV Edwards/ Shutterstock

Aktualizováno:
3 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Ženě stačí jediný pohled, aby si o vás udělala první dojem. Zatímco vy se při pohledu na ni rozplýváte, ona vůči vám žádnou vášeň nepocítila. Nic však není ztraceno, možná své sympatie jen dokonale skrývá a má chuť hrát si na nedobytnou.

Ano, možná se i vám už stalo, že objekt vašeho zájmu všem svodům odolal. Občas je to se sváděním skutečně složité a je nutné sáhnout po zbraních největšího kalibru. Kolik času byste však měli své „vyvolené" věnovat a kdy byste se měli konečně smířit s prohrou?

Ženy jsou skutečně zvláštní stvoření, samy občas netuší, co chtějí, přesto čekají od nás, že to uhodneme a získáme si tak jejich náklonnost (a vše ostatní). Jak dlouho se však pokoušet o ženu, která na vaše milostné svádění reaguje jako kus ledu?

Jednám podle situace

Vše záleží na situaci a přiznejme si, i na našem sebevědomí. Něco jiného je balit kočku na nějaké párty, jiné svádět ženu, o které si myslíte, že je tou pravou na celý život. A právě zde je třeba rozlišovat.

Neznámá bez zájmu

Náhodná známost, které se s vámi nechce do řeči, a která nereaguje na vaše nenápadné i ty nápadnější náznaky, patří jednoznačně do kategorie ztracených. Neplýtvejte svým časem, určitě máte jinou představu o příjemně stráveném večeru (a noci). Na definitivní zhodnocení situace vám postačí jen pár minut.

„Stará“ známá

Jiné je to s ženami, které potkáváte pravidelně. Řekněme taková mimořádně sympatická kolegyně z firmy, co pracuje v téže budově. Denně se náhodně setkáte ve výtahu cestou do práce, cestou na oběd či při podobných situacích. Pokud zabrala na vaše úslužné otevření dveří i lehkou konverzaci, tak máte rozhodně šanci. Tuto malou předehru a postupné dobývání můžete natahovat i několik týdnů. 

Nemějte obavy, ona si už o vás názor udělala, a pokud spadáte do kategorie nadějných flirtů, dá vám to rozhodně najevo. Pokud však klopí oči a vaše rozhovory ani po pár týdnech nepokročily dál než za pozdrav či komentář k počasí, pusťte ji z hlavy.

Dámy na dlouhou trať

Zatímco usilovně balíte krásky v podnicích, flirtujete s kolegyněmi či ženským osazenstvem svého oblíbeného fitka, možná máte rozjetý ještě další „projekt". Možná se vám už léta líbí sestra vašeho přítele, či jiná známá, se kterou se sporadicky setkáváte a jaksi se neumíte „dát dohromady".

Přišla sólo na bratrovu svatbu nebo jste na sebe narazili při jiné příležitosti? Vždyť jste už vlastně staří známí, nebojte se udělat rozhodný krok a dohodnout nějaký společný program či rovnou rande. Nebo si alespoň vyměňte kontakty. Už nechoďte kolem horké kaše, pokud vás má odmítnout, ať to udělá teď, jinak si již brzy můžete užívat zasloužené štěstí v její náruči.

Reklama
Zdroj článku:
Reklama