Reklama

Předpovědi Baby Vangy na rok 2023: Změna oběžné dráhy Země, sluneční tsunami, jaderný výbuch a mnoho dalšího

Předpovědi Baby Vangy na rok 2023: Změna oběžné dráhy Země, sluneční tsunami, jaderný výbuch a mnoho dalšího

Foto: In-kognito / Creative commons, CC-BY-SA,https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/legalcode.cs

Publikováno:
5 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Baba Vanga byla slavná jasnovidka, jejíž předpovědi se až podezřele často plní. Zde je 9 předpovědí balkánské jasnovidky na nadcházející rok. Jasnovidka bulharského původu, známá jako Baba Vanga nebo též Nostradamus Balkánu, se proslavila poté, co se 80 % jejích předpovědí vyplnilo.

Reklama

Slepá věštkyně údajně správně předpověděla např. teroristické útoky z 11. září 2001, Brexit, události v Černobylu, smrt princezny Diany, rozpad Sovětského svazu, tsunami v Thajsku v roce 2004 a prezidentství Baracka Obamy. Její skutečné jméno je Vangelia Pandeva Dimitrova a žila v letech 1911 až 1996. O zrak přišla poté, co ji jako dítě zastihlo tornádo. Co tedy Baba Vanga předpověděla na nadcházející rok? Zde je devět předpovědí Baby Vangy na rok 2023.

1. Velká země bude provádět výzkumy a testy biologických zbraní na lidech

Slavná věštkyně Baba Vanga tvrdí, že v roce 2023 lékaři provedou řadu pokusů na lidech, které povedou ke smrti statisíců lidí. Lidem budou vstřikovány viry, které budou způsobovat nemoci, jako je cholera a dýmějový mor. Za těmito zvěrstvy má stát jedna velká země, Baba Vanga však nespecifikovala která.

2. V roce 2023 vybuchne hvězda, jejíž světlo bude po dobu 5 let osvětlovat oblohu

Předpovědi slavné Baby Vangy jsou také spojeny s výbuchem hvězdy, která exploduje a způsobí, že tma zmizí a bude stále světlo: "Nebe bude osvětleno po celá léta," tvrdila slavná věštkyně.

3. Planeta Země přejde do páté dimenze - na Zemi zaútočí mimozemšťané

Během invaze mimozemšťanů se tři dny a tři noci nebude používat elektřina, bude úplná tma, nebude vidět Měsíc ani hvězdy a po těchto událostech se ze všech lidí na Zemi zachrání jen deset tisíc.

4. Jaderná válka

Baba Vanga tvrdila, že v roce 2023 přijde jaderná válka, v níž tři miliardy lidí ve velkých městech zemřou v důsledku jaderných výbuchů způsobených strategickými mezikontinentálními raketami s několika atomovými hlavicemi a dalších pět miliard lidí zemře v důsledku hladomoru, radiace, konfliktů o zdroje a epidemií během jaderné zimy. I malá jaderná válka by mohla vyvolat globální apokalypsu. Rozsáhlé oblasti Země budou vypadat jako Mars nebo Venuše a oceány budou toxické a bez života jako na Titanu.

Šesté vymírání bude katastrofálnější než permsko-triasové vymírání, ke kterému došlo před 252 miliony let, kdy vyhynulo 96 % všech mořských druhů a 70 % suchozemských obratlovců. Jadernou válku by mohli přežít pouze brouci, štíři, tardigrádi, extrémofilní bakterie a ovocné mušky. Bude trvat desítky milionů let, než se vyvinou nové druhy obratlovců a živočichů.

5. Lidská reprodukce se stane umělým procesem, který se bude provádět pouze v laboratořích za pomoci umělé dělohy

Od roku 2023 se budou lidé rodit uměle, pouze v laboratořích, a vedoucí představitelé budou rozhodovat o tom, jací lidé se budou rodit (jaké postavy, jakou barvu pleti mají mít atd.). Půjde o plně řízený proces a přirozené porody budou zakázány.

6. Lidé se v roce 2023 promění v upíry

Rok 2023 bude podle slavné Baby Vangy poznamenán náhlým rozšířením viru, který změní lidi v upíry. Nově vzniklí upíři jsou nakaženi virem, který mění genetickou strukturu hostitele (člověka) a následně i jeho vzhled. Noví tvorové jsou nesmrtelní, jsou schopni telepatie, bojí se vody a mají své vůdce, od nichž přijímají telepaticky zprávy bez ohledu na vzdálenost.

Zabít je mohou pouze sluneční paprsky nebo zdroj ultrafialového záření. Stříbro jim způsobuje velkou bolest, a dokonce i smrt, ke které může dojít i useknutím hlavy. Tradiční ochrana: kříž, svěcená voda a česnek, na ně nemají žádný účinek.

7. Ptáky postihne nebezpečný virus

U ptáků se objeví nebezpečný virus, který se přenese i na člověka. Půjde o virus, který se bude snadno přenášet. V takovém případě můžeme čelit nové epidemii chřipky a postižené osoby bude třeba izolovat a léčit vhodnými léky.

8. Světem otřese silné zemětřesení

Přírodní katastrofa v roce 2023 vyvolá požáry, sesuvy půdy a dvacetimetrovou seismickou vlnu, která smete celá města a vesnice na pobřeží Tichého oceánu. Zničí zemědělskou půdu, domy, zemědělské plodiny i stroje. Zemětřesení vyvolá na tichomořském pobřeží Japonska a sousedním Novém Zélandu, Austrálii, Rusku, Guamu, Filipínách, Indonésii, Papui-Nové Guineji, Nauru, Havaji ,Severních Mariánských ostrovech a na Tchaj-wanu obrovskou vlnou tsunami.

9. 2023 - svět, ve kterém se lidé stanou kyborgy s umělými těly a umělými orgány

Nanotechnologie nám umožní žít věčně. Nakonec nanoboti nahradí krevní buňky a svou práci budou vykonávat tisíckrát efektivněji. Lidé budou schopni uběhnout dlouhou vzdálenost, aniž by se unavili či jen zpotili. Ve vodě vydrží po dobu čtyř hodin bez kyslíkových nádrží. Oběti infarktu budou moci využít bionické srdce.

Předpovědi Baby Vangy pro budoucnost

Bulharská mystička také tvrdila, že v roce 2025 zůstane Evropa z větší části neobydlená, v roce 2028 lidstvo objeví nový zdroj energie a bude se procházet po Venuši a v roce 2033 stoupne hladina moří.

Dále tvrdila, že v roce 2288 bude možné cestování v čase, v roce 3797 všichni lidé opustí Zemi, v roce 4599 lidstvo dosáhne nesmrtelnosti a v roce 5078 lidstvo opustí známý vesmír.

Závěr

Ať už se katastrofická předpověď konce světa naplní nebo ne, podle věštby vždy nějací lidé na Zemi zůstanou. Předpovědi bezprostředních událostí v předpovědích Baby Vangy na rok 2023 se nějakým způsobem ukazují jako inspirativní zdroje pro prozíravé muže a ženy, kteří čtou a zkoumají zázraky, aby se naplnili duchovním vědomím. 

Zdroj článku:
Reklama